E-Learning – Utbildning i digitalt format

En stor del av Allt om Juridiks verksamhet går ut på att förse beslutsfattare med den juridisk kompetens de behöver i sin yrkesroll. Vårt mål är att förbättra din juridiska kunskap och hjälpa din verksamhet att navigera bland juridikens regler. Med över 25 års erfarenhet av juridisk utbildning tar vi nu ett nytt steg framåt genom att introducera E-Learning, vilket ger dig och dina anställda möjlighet att tillgodogöra er av våra kurser var som helst, när som helst och hur många gånger som helst.


Information om våra E-Learningkurser:

Arbetsrätt

 

Anställ på rätt sätt

 

Uppsägningar och avsked

 

Dataskyddsförordningen GDPR

 

GDPR II – praktisk fördjupning

 

Marknadsför dig lagligt

Fordran och tvist

 

Lokalhyresjuridik

 

Bygg & Entreprenad: Grund

 

Bygg & Entreprenad: ÄTA-arbeten

 

Fel och skador vid entreprenad

 

Offentlig upphandling

 


Nyttan för dig

Du får en större grundtrygghet inom juridiska frågor, vilket gör att du tydligare vet var och när du kan agera och inom vilka ramar. Du får en bättre förmåga att se varningstecken i tid så att du kontaktar din jurist innan problemet är ett faktum – vilket sparar både tid och pengar för företaget. Faktum är att kunskap också besparar dig kostsam tid för rådgivning. Juristers tid är ju, som vi alla vet, inte gratis.


BG Play

BG Play är Blendow Groups egna webbTV-tjänst som tillhandahåller allt från juridiska nyheter, expertkommentarer samt Allt om Juridiks E-Learningkurser.

När du beställer får du tillgång till ett BG Play-konto så du och ditt företag kan gå den digitala kursen – så många gånger ni vill.

BG Play är enkelt, snabbt och fungerar överallt, på din smartphone, surfplatta och dator.

certifierad ehandel

Har du frågor om våra E-Learningkurser? Hör av dig!

Beställ Trygghetspaketet och få 30 % rabatt på alla våra digitala kurser

Trygghetspaketet är Allt om Juridiks flaggskepp.
Där ingår en rad produkter och tjänster som hjälper dig och ditt företag hantera och avvärja juridiska problem på ett effektivt sätt.
Juridik för beslutsfattare ingår i Trygghetspaketet.

Läs mer om Trygghetspaketet